10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Resim Yarışması

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" etkinlikleri kapsamında İlçemiz ilkokul öğrencileri arasında Resim  yarışması düzenlenmiştir. Söz konusu yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz eserini 06 Kasım 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar okulumuza teslim etmesi gerekmektedir.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

KAŞ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

YARIŞMA ŞARTNAMESİ

10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası Günü Etkinlikleri çerçevesinde resim, şiir, kompozisyon yarışmaları düzenlenecektir.

1-Yarışma;

- İlkokulların 1.,2.,3.,4. sınıflar arasında Resim,

- Ortaokulların 5.,6.,7.,8. sınıflar arasında Şiir,

- Ortaöğretim kurumlarında ise Resim, Şiir ve Kompozisyon dalında düzenlenecektir.

2- Her Kategoride ilk üç dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecektir.

4-YARIŞMA ŞARTLARI :

RESİM DALINDA:

1-Resimler 35x50 cm boyutlarında olacaktır.

2-Teknik serbest (kuru boya kalemleri kullanılmayacaktır.)

3-Resimler paspartusuz olacaktır.

4- Resimler katlanmadan rulo yapılmadan iki karton arasında muhafaza edilerek gönderilecektir.

5- Resimlerin arkasına, ilçesi, okulun adı, öğrencinin adı – soyadı ile sınıfı ve numarası mutlaka yazılacaktır.

ESERLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ:

1-Okullarda oluşturulacak komisyonlarca her dalda ve kademede ilk üç dereceye giren eserleri değerlendirilerek,  06 Kasım 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Temel Eğitim Şubesinde olacak şekilde göndereceklerdir.

NOT: -Yarışmaya katılacak tüm eserlerin arkasına ilçesi, okulu, yarışma konusu, okulun adı, öğrencinin adı ve soyadı ile sınıfı ve numarası mutlaka yazılacaktır.

-Yarışmaya katılan eserler iade edilmeyecektir.

Yayın: 25.10.2023 - Güncelleme: 25.10.2023 12:27 - Görüntülenme: 172