"CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI " TEMALI RESİM YARIŞMASI

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ; CUMHURİYETİMİZİN  100. YILI " Temalı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili İlkokullar arasında resim yarışması düzenlenmiştir.

Söz konusu yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz eserini 18 Ekim 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar okulumuza teslim etmesi gerekmektedir.

YARIŞMA ŞARTNAMESİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Günü Etkinlikleri çerçevesinde resim, şiir, kompozisyon yarışmaları düzenlenecektir.

1-Yarışma;

- İlkokulların 1.,2.,3.,4. sınıflar arasında Resim,

- Ortaokulların 5.,6.,7.,8. sınıflar arasında Şiir,

- Ortaöğretim kurumlarında ise Resim Şiir ve Kompozisyon dalında düzenlenecektir.

2- Her Kategoride ilk üç dereceye giren öğrenciler ödüllendirilecektir.

3-YARIŞMA ŞARTLARI:

RESİM DALINDA:

1-Resimler 35x50 cm boyutlarında olacaktır.

2-Teknik serbest (kuru boya kalemleri kullanılmayacaktır.)

3-Resimler paspartusuz olacaktır.

4- Resimler katlanmadan rulo yapılmadan iki karton arasında muhafaza edilerek gönderilecektir.

5- Resimlerin arkasına, ilçesi, okulun adı, öğrencinin adı – soyadı ile sınıfı ve numarası mutlaka yazılacaktır.

ESERLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ:

1-Yarışmaya katılan eserler okullarda oluşturulacak komisyonlarca değerlendirilerek, ilk üçe giren eserler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilecek,

NOT: -Yarışmaya katılacak tüm eserlerin arkasına ilçesi, okulu, yarışma konusu, okulun adı,  öğrencinin adı ve soyadı ile sınıfı ve numarası mutlaka yazılacaktır.

-Yarışmaya katılan eserler iade edilmeyecektir.

Yayın: 22.09.2023 - Güncelleme: 22.09.2023 09:54 - Görüntülenme: 877