Mrt

Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

Mrt

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilişinin 103. Yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü okulumuzda hazırlanan program ile kutlandı.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okulumuzda kutlama yapıldı.

Mrt

Okulumuzda olası afetlere karşı hazırlıklı olmak amacıyla ,Deprem ve Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ' Deyimler ve Atasözleri Okumaları ' Sergisi açıldı.

Ock

Öğrencilerimiz, çocuk kitapları yazarı Dr.Hatice Gürses ile okulumuz koridor kütüphanesinde buluştular.

Ara

Okulumuz öğrencilerine yönelik  koruyucu ağız ve diş sağlığında farkındalık oluşturulması ve  yaygınlaştırılması amacı ile Kaş İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından eğitim verildi.

Emeklerinden dolayı sağlık çalışanı Dr.Yeşim DAĞ ve Hemşire Cemile AKÇA'ya teşekkür ediyoruz.

Ara

“Tutum , Yatırım ve Türk Malları Haftası” Okulumuzda değişik etkinliklerle kutlandı.

Ara

Okulumuzda taşımalı öğrenci taşıyan servis araçlarının Aralık ayı denetimleri, okul müdürlüğünce oluşturulan Okul Servis Araçları Denetim Komisyonu tarafından yapıldı.

Kas

Okulumuz öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü için düzenlenen yemek organizasyonunda bir araya geldi.

Kas

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü, ölümünün 85. yılında düzenlenen törenle andık.

Kas

Kültürel Miras Koruyucuları Projesi kapsamında Xhanthos Tiyatrosu'na gezi düzenledik.

Türkiye Cumhuriyeti´nin 100. kuruluş yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.