Okul Aile Birliği Denetleme Kurulu Raporu

Şbt

Bakanlığımıza bağlı tüm ilkokullarda ülke genelinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 104.Yıl dönümüne ilişkin günün anlam ve önemini belirten resim  yarışması düzenlenecektir.

Şbt

Okul Aİle Birliği 2023 Yılı Yıl Sonu Mali Raporu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Zaman Çizelgesi

Ekm

"10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" etkinlikleri kapsamında İlçemiz ilkokul öğrencileri arasında Resim  yarışması düzenlenmiştir. Söz konusu yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz eserini 06 Kasım 2023 Pazartesi günü mesai bitimine kadar okulumuza teslim etmesi gerekmektedir.

Okul Aile Birliği Gelir-Gider Cetveli 2023

Okul Aile Birliği Gelir-Gider Durumu

Ekm

Okulumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 23.10.2023 Pazartesi günü saat 15.00 ´da okulumuzda yapılacaktır. Tüm velilerimize ve öğretmenlerimize duyurulur .

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce ; CUMHURİYETİMİZİN  100. YILI " Temalı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili İlkokullar arasında resim yarışması düzenlenmiştir.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlkokul Okula Uyum Rehberi İçin Tıklayınız.