Kas

Kültürel Miras Koruyucuları Projesi kapsamında Xhanthos Tiyatrosu'na gezi düzenledik.

Ekm

Türkiye Cumhuriyeti´nin 100. kuruluş yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Ova ilkokulu Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 23.10.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Ekm

Okulumuz bahçesinde ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim haftası okulumuz bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz birinci sınıf öğrencileri için okula uyum haftası başladı.

Haz

Özel Eğitim sınıfı öğretmenlerimiz Burcu PEKGÖZ SAYANOĞLU,Esra ÇİL ve Selim ERNEZ ,4.Sınıf öğrencileri için mezuniyet etkinliği düzenledi.

Haz

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencileri Yeşilköy piknik alanına gezi düzenledi.

Haz

Özel Eğitim Sınıflarımız,Yeşilköy'e gezi düzenledi.

Haz

Okulumuz 3-B ve 4-B sınıfı öğrencileri Yeşilköy piknik alanına gezi düzenledi.

May

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve CK Enerji Akdeniz Elektrik arasında imzalanan protokol kapsamında okulumuz 4. sınıf öğrencilerine Enerji Okuryazarlığı farkındalık eğitimi verildi.

May

Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde 4.sınıflarda Tombik oyunu ile şampiyon olduk.